29 Maart 2018

Editie Alkmaar

In de Brownies & Downies vond de eerste editie plaats van het zorgbanencafe. Na de editie van Alkmaar vonden er nog edities plaats in Purmerend en Haarlem

uit de regio

Deelnemende organisaties

Er waren 15 zorgorganisaties uit de regio op het zorgbanencafe. O.a. het NoordWest Ziekenhuisgroep uit Alkmaar, de Pieter Raat stichting uit Heerhugowaard en woonzorggroep Samen uit Schagen. Ook landelijke organisaties als Stichting Philadelphia waren aanwezig. Een mooie mix van verschillende zorgsectoren.

Ruime bezoekersaantallen

Druk en gezellig

De editie in Alkmaar was van 15:00 - 21:00u. Gedurende de hele editie was het druk. Vooral tussen 15:00 - 18:00 zat het cafe stampvol. Ook in de avonduren was het nog gezellig druk. Het publiek was zeer divers. Van studenten, mensen die willen zij-instromen tot werkzoekenden, hoog opgeleid tot praktisch opgeleid. Man, vrouw en jong en oud door elkaar. Er werden veel goede gesprekken gevoerd, vervolgafspraken gemaakt en er waren ook mensen die ter plekke een baan kregen! Een zeer geslaagde editie met enthousiaste zorgorganisaties!

vertel je verhaal

Zichtbaarheid Zorgorganisatie

Het zorgbanencafe is naast een banenmarkt ook een uitstekende manier om de zorgorganisatie te presenteren bij het publiek. Presenteren en vertellen waar je als organisatie voor staat, wat de mogelijkheden zijn en laten zien waar je je in onderscheid. Er kwamen bijvoorbeeld veel studenten langs die straks voor een keuze staan om een werkplek te kiezen. De organisaties hebben zich in ieder geval in Alkmaar kunnen laten zien. Bent u er de volgende keer ook bij?

Editie alkmaar