Zorgorganisaties

Aanmeldformulier

Wilt u als organisatie een tafel reserveren. Meld u zich dan vrijblijvend aan. Wij nemen dan contact met u op over de voorwaarden en reserveringsmogelijkheden.

Schrijf de naam van uw organisatie en eventueel website adres
Max. 5 personen per organisatie
Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Aanmelden is gratis, dit wil nog niet zeggen dat uw een tafel krijgt toegewezen. Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u hierover informatie, de daarbij horende voorwaarden en mogelijkheden. In het informatiepakket staan ook de verschillende tarieven en mogelijkheden.

U kunt zich natuurlijk aanmelden, ook als u nog twijfelt. Aanmelden is vrijblijvend en u bent niet verplicht een tafel te reserveren. Na het aanmelden nemen wij contact op over de mogelijkheden en om verdere reservering te bespreken.

U krijgt een tafel of afhankelijk van aantal mensen dat u stuurt twee tafels. De ruimte is verder beperkt want het blijft een cafe. U kunt de tafel aankleden en naast uw tafel wel een staande banner plaatsen. Na reservering ontvangt u foto’s van de locatie om een beeld te krijgen van de ruimte.

Het zorgbanencafe is in Alkmaar was een zeer druk bezocht event. Ook deze edities verwachten we weer een groot zeer gevarieerd publiek. (bekijk hier de foto’s van editie alkmaar)

Naast social media acties  en advertenties (b.v. via facebook) bezoeken wij scholen in de regio (MBO en HBO). Ook worden er flyer acties gehouden op bepaalde plekken (zoals stations of binnenstad). Ook vragen we het UWV en gemeente om onze zorgbanencafe bekend te maken bij belangstellenden.

Tussen de 1 en max 5 personen. De ruimte is beperkt en het is wel prettig om ruimte te hebben aan een tafel voor een goed gesprek. Sommige organisaties nemen een werknemer mee die een scholings- of zij instroom traject hebben doorlopen om daarover te kunnen vertellen.

Heeft nog vragen?

Neem contact op met ons!