Haarlem en Purmerend

Het zorgbanencafe komt naar jouw regio! In Mei zullen we zowel Purmerend als Haarlem bezoeken. In de lokale Brownies & Downies zal het zorgbanencafe weer een gezellige banenmarkt organiseren, speciaal voor de zorgorganisaties uit deze regio’s.

10 tot 15 organisaties kunnen zich presenteren aan het publiek die gratis naar binnen kunnen om een kop koffie te drinken. Gezellige gespreken, vacatures en ook de mogelijkheden binnen de organisatie laten zien aan een divers publiek.

Door met verschillende organisaties te spreken kreeg ik een goed beeld van wat er mogelijk was in de zorg. Het was zelfs goed voor mijn zelfvertrouwen want ik wist niet goed hoe ik ‘in de markt stond’ en door de gezellige sfeer was ik op mijn gemak.

-bezoekster zorgbanencafe-

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.